ຢູ່ນີ້ ທ່ານຕັດສິນໃຈວ່າຈະຈ່າຍຄ່າໂດຍສານເທົ່າໃດ
ດາວໂຫຼດແອັບແອັບ inDrive
ແອັບສຳລັບ ການຂີ່ລົດທີ່ຍຸຕິທຳ
ສະເໜີລາຄາຂອງທ່ານ
ຈະຕົກລົງ, ຕໍ່ລອງ ຫຼື ປະຕິເສດ ທ່ານກໍເລືອກເອງໄດ້
ເລືອກຄົນຂັບ
ປຽບທຽບຄົນຂັບດ້ວຍເຣດຕິງ ແລະ ການຂັບທີ່ສຳເລັດແລ້ວ
ໝັ້ນໃຈໄດ້ກັບສິ່ງທີ່ທ່ານເລືອກ
We verify driver documents and identities before they can offer rides
ເລີ່ມຕົ້ນ
ວິທີ ເລີ່ມຕົ້ນ
- 1
ດາວໂຫຼດ inDrive
ປ້ອນເບີໂທລະສັບຂອງທ່ານ ແລະ ຢືນຢັນມັນດ້ວຍລະຫັດ
- 2
ເມືອງ
ໃນເມນູດ້ານຂ້າງ, ເລືອກເມືອງ. ໃສ່ທີ່ຢູ່ໃນຊ່ອງຈາກ ແລະ ເຖິງ
- 3
ກຳນົດລາຄາຂອງທ່ານ
ຄົນຂັບສາມາດຍອມຮັບ ຫຼື ສະເໜີກັບຄືນໄດ້
- 4
ການຄັດເລືອກຄົນຂັບ
ເບິ່ງເວລາມາຮອດ ແລະ ສະຖານທີ່ປັດຈຸບັນ
FAQ
ຄຳຖາມທີ່ຖາມເລື້ອຍໆ
ຂ້ອຍໃຊ້ເສັ້ນທາງນີ້ເປັນເທື່ອທຳອິດ, ຂ້ອຍຄວນສະເໜີລາຄາເທົ່າໃດ?
ລອງຄ່າໂດຍສານທີ່ຕ່ຳກວ່າບໍລິການລົດໂດຍສານອື່ນ 20%. ໂດຍປົກກະຕິແລ້ວ ນັ້ນຄືຈຳນວນເງິນທີ່ທ່ານປະຢັດໄດ້ເມື່ອໃຊ້ inDrive. ຖ້າຂໍ້ສະເໜີຂອງທ່ານຕໍ່າເກີນໄປ, ພວກເຮົາຈະແຈ້ງໃຫ້ທ່ານຮູ້. ໃນບາງເມືອງ, ແອັບຈະແນະນຳຄ່າໂດຍສານອີງຕາມເສັ້ນທາງຂອງທ່ານ
ເຣດຕິງຜູ້ໂດຍສານຖືກຄິດໄລ່ແນວໃດ?
ເຣດຕິງແມ່ນອີງໃສ່ປະຫວັດການເດີນທາງ. ອໍເດີປອມ, ການຮ້ອງທຸກ ແລະ ການເດີນທາງທີ່ບໍ່ໄດ້ຈ່າຍເງິນ ສາມາດເຮັດໃຫ້ເຣດຕິງທັງໝົດຕ່ຳລົງ.
ຂ້ອຍຈະເອີ້ນລົດທີ່ມີບ່ອນນັ່ງເດັກນ້ອຍໄດ້ແນວໃດ?
ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະອອກເດີນທາງ, ແຕະ ຕົວເລືອກ ໃນແອັບ. ເລືອກ ບ່ອນນັ່ງເດັກນ້ອຍ. ໃນຄໍາເຫັນ, ເພີ່ມຈໍານວນຜູ້ໂດຍສານທີ່ຕ້ອງການບ່ອນນັ່ງເດັກນ້ອຍ. ມີແຕ່ຄົນຂັບລົດທີ່ມີບ່ອນນັ່ງທີ່ເໝາະສົມເທົ່ານັ້ນທີ່ຈະຕອບຮັບ.
ຂ້ອຍຈະລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ?
ໃນແອັບ:
1. ໃນເມນູດ້ານຂ້າງ ໃຫ້ແຕະທີ່ ການຕັ້ງຄ່າ.
2. ຢູ່ທາງລຸ່ມ, ແຕະ 'ລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍ'.
ໃນເວັບ:
1. ໄປທີ່ ໜ້າລຶບບັນຊີ.
2. ປ້ອນເບີໂທລະສັບຂອງທ່ານທີ່ລົງທະບຽນກັບ inDrive ແລະ ຄລິກ ຮັບລະຫັດ.
3. ປ້ອນລະຫັດຢືນຢັນທີ່ສົ່ງໄປຫາໂທລະສັບຂອງທ່ານ.
4. ຕື່ມແບບຟອມຮ້ອງຂໍເພື່ອລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ.
ກະລຸນາກວດສອບວ່າ ບັນຊີຂອງທ່ານບໍ່ມີບັນຫາທີ່ເປີດຢູ່ ແລະ ບໍ່ໄດ້ຖືກບລັອກ.
ຍັງຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອບໍ? ຕິດຕໍ່ ທີມງານຊ່ວຍເຫຼືອ.
ບັນຊີທີ່ຖືກລຶບແລ້ວ ບໍ່ສາມາດກູ້ຄືນໄດ້.
ພວກເຮົາເກັບຮັກສາຂໍ້ມູນບາງຢ່າງໄວ້ເພື່ອຈຸດປະສົງດ້ານຄວາມປອດໄພ, ລວມທັງການປ້ອງກັນການສໍ້ໂກງ.
ຮຽນຮູ້ເພີ່ມເຕີມໃນ ນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ຂອງພວກເຮົາ.
1. ໃນເມນູດ້ານຂ້າງ ໃຫ້ແຕະທີ່ ການຕັ້ງຄ່າ.
2. ຢູ່ທາງລຸ່ມ, ແຕະ 'ລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍ'.
ໃນເວັບ:
1. ໄປທີ່ ໜ້າລຶບບັນຊີ.
2. ປ້ອນເບີໂທລະສັບຂອງທ່ານທີ່ລົງທະບຽນກັບ inDrive ແລະ ຄລິກ ຮັບລະຫັດ.
3. ປ້ອນລະຫັດຢືນຢັນທີ່ສົ່ງໄປຫາໂທລະສັບຂອງທ່ານ.
4. ຕື່ມແບບຟອມຮ້ອງຂໍເພື່ອລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ.
ກະລຸນາກວດສອບວ່າ ບັນຊີຂອງທ່ານບໍ່ມີບັນຫາທີ່ເປີດຢູ່ ແລະ ບໍ່ໄດ້ຖືກບລັອກ.
ຍັງຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອບໍ? ຕິດຕໍ່ ທີມງານຊ່ວຍເຫຼືອ.
ບັນຊີທີ່ຖືກລຶບແລ້ວ ບໍ່ສາມາດກູ້ຄືນໄດ້.
ພວກເຮົາເກັບຮັກສາຂໍ້ມູນບາງຢ່າງໄວ້ເພື່ອຈຸດປະສົງດ້ານຄວາມປອດໄພ, ລວມທັງການປ້ອງກັນການສໍ້ໂກງ.
ຮຽນຮູ້ເພີ່ມເຕີມໃນ ນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ຂອງພວກເຮົາ.